Rahsia Bisnes Ebook

Buat ebook je, dapat raih pendapatan 4-5 angka. Biar betik? Ramai tak percaya.

Tu la kelebihan buat produk digital, disamping tak pakai modal banyak, tetap mendapat pulangan lumayan.
Kalau tak percaya, boleh cuba dapatkan panduan rahsia bisnes ebook ni.

Cikgu hafis sendiri telah berjaya hasilkan banyak produk ebook, yang memberinya pulangan hampir setengah juta.
Sekarang dia mahu berkongsi, katanya tak mahu makan sorang-sorang. Malah sekarang ni hampir kesemua anak didiknya berjaya hasilkan ebook dan berjaya generate income.

Nak hasilkan ebook ni tak susah sebenarnya, cuma kita terlalu fikir apa yang nak ditulis, terlalu takut buat kesilapan, teragak-agak dan tak yakin kualiti ebook yang bakal dihasilkan. Itulah penghalang utama dan penghalang kejayaan anda.

Sebenarnya, tak perlu anda tulis ebook macam orang tulis novel tu, sampai bila pun tak kan terhasil ebook. Anda guna jer bahasa santai, yang penting anda tahu apa yang ditulis, jangan meraban dah ler. Hehe

Banyak jugak modul yang cikgu hafis sediakan, bermula nak brainstorming idea (apa yang nak ditulis), sampailah kepada nak lancarkan ebook. Semua dipantau oleh Cikgu Hafis. Kalau anda baru nak berkecimpung dalam dunia bisnes online, langkah pertama yang anda perlu anda ambil ialah cari mentor. Bukan apa, kalau ada mentor ni boleh dia tunjukkan jalan short cut nak berjaya dalam bisnes online.

MODUL 1: BRAINSTROM IDEA EBOOK RM5ANGKA

  • Cikgu Hafis akan tunjukkan bagaimana anda nak korek idea melalui 3 benda. Dengan cara ini, anda mudah kenalpasti idea POWERFUL untuk hasilkan ebook. CONFIRM dah takde lagi alasan tiada idea untuk buat ebook. Video dalam modul 1 ini akan cover benda tu.
  • Cikgu hafis ajar bagaimana nak validate produk tersebut

MODUL 2: STEP BY STEP PRODUCT CREATION

  • Ketahui cara menulis flow of content untuk ebook anda. Anda kena tahu macamana nak susun content supaya pembaca ebook anda faham dan boleh apply apa yang mereka pelajari dari anda.

MODUL 3: TEKNIK & STRATEGI PRE LAUNCH

Dalam modul ini saya akan tunjukkan preparation awal yang perlu anda buat untuk promosikan ebook anda. Saya akan tunjukkan step by step teknik dan strategi yang saya buat sehingga setiap kali saya jual ebook memang dapat RM5angka

MODUL 4: TEKNIK & STRATEGI MEGA LAUNCH

  • Nak orang lain buatkan sales untuk anda? Well, saya akan tunjukkan bagaimana anda boleh dapatkan ejen / affiliate untuk promosikan ebook anda. Dengan adanya ejen affiliate ni, kerja anda hanya monitor dan bakar mereka buat sales je.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.