Instaevo- Pemasaran Instagram Terbaru

InstaEVO

Pemasaran Instagram yang bakal dilancarkan tenagahari nanti merupakan produk dari tim Shopievo.
Memang gempak lah dorang nie..

Lepas satu satu produk dilancarkan, sebelum ni dorang lancarkan Shopievo, iaitu buat eCommerce antarabangsa. Produk tersebut telahpun mambantu ramai yang ingin menjana duit melalui platform eCommerce.

Produk tu sendiri gempak, memang sarat dengan ilmu pemasaran, terutamanya melalui Facebook.
Facebook ni merupakan satu channel je dalam pemasaran internet.

Instagram pula merupakan channel yang lain untuk pemasaran, sama seperti Facebook dan ia PERCUMA . Sebelum ni korang pernah tengok orang menjual di Instagram dan berjaya menjana pendapatan luar biasa hanya melalui Instagram? Sebab mereka tahu teknik sebenar gunakan Instagram dan jadikan ia sebagai channel pemasaran no. 1 selain Facebook dan Google Adwords

Sebelum ini, pihak Tim Shopievo pernah lancarkan Produk InstaX dan turut mendapat sambutan luar biasa dari peniaga-peniaga onne diluar sana.

Instaevo ni dikabarkan kurang songeh dan berfungsi 24 jam seminggu. Kalau korang nak luaskan channel pemasaran melalui Instagram, boleh dapatkan dekat sini yer..(klik sini)

Jangan lupa klik tau. Sebab harga permulaan ni tersangatlah rendah. Yang paling penting, membantu korang memasarkan produk melalui Channel Instagram yang belum ramai lagi orang gunakan secara serius. Ia umpama lautan biru dalam pemasaran.

boleh dapatkan dekat sini (Klik sini).

 

 

 

 

Leave a Reply

Dapatkan Info Dari Kami

Subscribe sekarang untuk dapatkan info/promosi terus ke email anda!.